Як здійснюється замір стелі

Якщо Ви вирішили встановити натяжну стелю у своїй кімнаті або навіть у всій квартирі і вам потрібен замір стелі, то телефонуйте нам за номером (095) 055-12-75.

Що ми можемо запропонувати?

  • у нас безкоштовний виїзд на замір стелі по всьому місту
  • ми приїжджаємо в зручний для Вас час, Вам не потрібно відволікатися від роботи, щоб зустріти замірників
  • ми приїжджаємо вже з каталогом кольорів, тому Ви зможете вибрати необхідний колір стелі відразу у себе вдома
  • ми приїжджаємо з усіма необхідними документами для укладення договору, тому Ви зможете підписати усі документи на місці (Ви також можете приїхати до нас в офіс за адресою: пр. Московський, 262, 3 поверх, офіс 303)

Как осуществляется замер потолка 1Монтажник встановлює профіль для стелі.Прибувши до Вас, наші фахівці виконають всі необхідні заміри за допомогою лазерного вимірювача, який дозволяє абсолютно точно і з точністю до міліметра виміряти розмір Вашої кімнати. Цим Ви захистите себе від з’явлення складок по всьому полотну, які в подальшому можуть опуститися і розчарувати Вас.

Зверніть увагу, що якщо приміщення має нестандартний вигляд з криволінійними ділянками, то тільки фахівець-монтажник зможе грамотно виконати такі заміри. Замірник також обстежить Ваші стіни, щоб підібрати необхідний кріпильний профіль — стіновий або стельовий тип.

Вам також буде необхідно викликати нашого фахівця, якщо Ви хочете отримати необхідну консультацію з монтажу багаторівневих стель, а також про способи кріплення освітлювальних приладів.

Пам’ятайте, що, зателефонувавши до компанії MAMI та замовивши замір стелі, Ви зможете стати щасливим володарем натяжних стель за 3-4 дні! Ми чекаємо на Ваші дзвінки!