Натяжні стелі і потоп

Натяжні стелі і потоп, як з цим впоратися? У домах та квартирах часто відбуваються аварії, які призводять до затоплення приміщень. Причин буває багато: від прориву труби, забудьливості сусідів зверху до протікання даху. А результат один — зіпсована стеля, мокрі стіни, заливка меблів та речей, домашня рибка, яка втекла в стокову трубу в результаті затоплення.

Але існує порятунок від вищезазначених бід, і це — натяжна стеля, яка не пропускає воду в приміщення при затопленнях. Саме ця перевага натяжної стелі забезпечить вас від спонтанного ремонту кімнати, а також від реставрації меблів.

Як натяжна стеля захищає від протікання?

Вся вода накопичується на полотні та деформує його. У результаті стеля починає провисати, причому надійно утримуючи воду, не даючи їй пролитися в приміщення.

Натяжные потолки и потоп

Після затоплення злили 130 літрів води

Що ж робити, якщо Ви потрапили або потрапите до такої ситуації?

  1. Не панікуйте, адже натяжна стеля може витримувати навантаження до 100 кг на 1 м2.
  2. Вимкніть електрику, щоб уникнути короткого замикання.
  3. Знайдіть причину потопу. Відразу ж зв’язуйтесь з Вашими сусідами згори. Їх немає вдома? Тоді ми радимо Вам зателефонувати до ЖЕКу, оскільки представник ЖЕКу зможе перекрити стояк.
  4. Зв’яжіться з нашою компанією за телефоном +38 (095) 055-12-75 та викличте майстра, який зможе злити воду з натяжної стелі.
  5. До приїзду майстра приготуйте більше ємностей для зливу води (відра, каструлі).
Важливо
Не намагайтеся самостійно зливати воду — без необхідних навичок Ви зможете порвати або зіпсувати полотно.

Радимо Вам, як тільки Ви зіткнулися із затопленням одразу дзвонити майстрам. Чим швидше Ви зателефонуєте, тим менше часу полотно буде під тиском і тим легше буде Вам у цій ситуації — Ви обійдетесь без заміни полотна.

Що ж робитимуть майстри у разі потопу?

Щоб не пошкодити стелю, наші майстри зливають воду через край стелі або через отвори для освітлювальних приладів.

Бувають ситуації, коли після зливу води майстрам необхідно зняти полотно, яке обов’язково ретельно нагрівають, щоб воно прийняло початкову структуру, а також повернулося у вихідне положення. Після цього полотно натягують заново.

У виняткових випадках, як ми вже говорили вище, якщо тривалий час не зливати воду, то необхідно буде встановлювати нову стелю (замінити саме полотно), так як поточна вже втратить свою форму і буде негідна до повторної установки.

Натяжні стелі добре витримують протікання, а затоплені натяжні стелі можуть добре тримати воду, а потім відновити свою первісну форму.

Натяжні стелі та потоп – тепер Ви знаєте все про нього. З натяжними стелями будь-яке приміщення буде надійно захищене від затоплень, а ви будете застраховані від зайвих витрат.