Натяжна стеля в маленькій квартирі

Власники невеликих квартир під час ремонту часто задають собі питання: чи варто мені встановлювати натяжну стелю в маленькій квартирі? Що, якщо після встановлення висота приміщення значно зменшиться, і ми будемо змушені жити в тісній квартирі?

Компанія MAMI пропонує Вам вихід із цієї ситуації — ми сміливо радимо Вам встановити натяжну стелю в маленькій квартирі, яка не тільки не зменшить Вашу квартиру, а зробить її візуально просторішою і затишнішою.

Висота. Нашим майстрам для встановлення натяжних стель не потрібні високі стелі. Будь то квартира з висотою не більше 2,8 метра або хрущовка з висотою всього 2,48 метра — для натяжної стелі це не проблема. Тим часом встановлювати гіпсокартонну або панельну стелю просто немає сенсу, адже тоді висота приміщення ще зменшиться на 10-15 сантиметрів.

Встановивши натяжну стелю в маленькій квартирі, відстань між стелею та натяжним покриттям складатиме всього 1,5-3 сантиметра. Така втрата висоти буде зовсім непомітною.

Натяжной потолок в маленькой квартире 1Maтове натяжне стельове покриття в маленькій квартирі.Кольори. Згідно з практикою, в маленьких квартирах найкраще встановлювати світлі натяжні стелі, що візуально збільшують простір кімнати, роблять його легшим і затишнішим. Варто обирати відтінки сірого, бежевого, білого, світло-жовтого, світло-голубого кольорів.

Глянцеве стельове покриття. Глянцеве натяжне стельове покриття є чудовим варіантом для візуального збільшення простору кімнати. Воно має дзеркальну поверхню і здатне відображати як світло ламп або вбудованого освітлення, так і природне світло з вікна, що додатково значно розширює простір.

Багаторівневе натяжне стельове покриття. Компанія MAMI не рекомендує встановлювати багаторівневе натяжне стельове покриття в маленьких квартирах, оскільки висота кімнати зменшиться ще принаймні на 10 сантиметрів.

Меблі. Як ми вже зазначили вище, для збільшення простору вашої кімнати потрібно використовувати переважно світлі відтінки. Це стосується як кольору стелі, так і стін, і меблів. Меблі найкраще брати не надто масивні, важливо, щоб вони були максимально функціональними.

Ми наведемо кілька прикладів, які вже використовували наші клієнти при виборі меблів:

  • диван — краще, щоб його можна було розкласти у ліжко за потреби, при цьому в ньому буде додаткова ніша для зберігання речей;
  • шафи та полиці повинні бути дуже вмісткими і займати якомога менше місця;
  • стільці краще замінити на пуфики, в які ви зможете скласти різні дрібні речі;
  • стіл — трансформер може бути чудовим варіантом, ви зможете його розкласти під час приходу гостей.

Якщо після прочитання нашої статті ви вирішили встановити натяжну стелю у своїй маленькій квартирі — чудово! Тоді дзвоніть нам за номером +38 (095) 055-12-75 та замовляйте майстра, який приїде до вас і виміряє ваші стелі.