Натяжна стеля в детячій кімнаті

Чи варто встановлювати натяжну стелю у дитячій кімнаті, чи це може призвести до неприємностей? Вважається, що дитяча кімната — це найскладніша кімната для оформлення інтер’єру, оскільки це місце, яке слугує як спальня, клас для навчання та кімната для ігор.

При виборі натяжної стелі слід враховувати такі фактори:

  • Вік дитини

За допомогою натяжних стель можна створити унікальний інтер’єр для будь-якої дитини, незалежно від її віку, статі та інтересів. Однак варто пам’ятати, що дизайн кімнати, а відповідно і дизайн натяжної стелі в дитячій кімнаті, необхідно підбирати відповідно до віку дитини.

Для маленьких дітей (1-6 років) відмінним рішенням будуть стелі з фотодруком їх улюблених героїв казок і книжок. Діти молодшого шкільного віку (7-14 років) віддають перевагу стелям з зображенням тварин, природи, географічних карт, планет. Старшокласники (15-17 років) виберуть класичні, стримані однотонні кольори натяжної стелі. Натяжну стелю в дитячій кімнаті слід планувати з максимальною відповідальністю.

Натяжной потолок в детской комнате 1Не забувайте, що ви робите стелю в дитячій кімнаті не для себе, а для дитини. Відійдіть від строгості.Універсальним рішенням, яке сподобається дітям будь-якого віку, а також їхнім батькам, є натяжна стеля «зоряне небо». Світ космосу з зірками, кометами, метеоритами, сузір’ями нікого не залишить байдужим. Під ним можна відправитися в уявне подорож по галактиках.

  • Візуальне розділення кімнати на зоны

Для візуального поділу кімнат на зони, наприклад, ігрову, навчальну, спальну, ми радимо використовувати багаторівневі стелі. Виділення фактурою, освітленням та кольором різних зон допоможе дитині налаштуватися на відпочинок або навчання.

Також радимо ознайомитися зі статтею про особливості кожного кольору при виборі кольору для натяжної стелі.

У закінченні статті хочемо зауважити, що всі матеріали, з яких виготовляються натяжні стелі, безпечні для здоров’я, довговічні та легко миються. Щоб дізнатися більше про переваги натяжних стель, прочитайте статтю про плюси натяжних стель. Після цієї статті натяжна стеля в дитячій кімнаті буде радувати вас та вашу дитину десятиліттями!