Фотографії натяжних стель

На цій сторінці представлені фотографії натяжних стель. Ви можете побачити, як буде виглядати матова або глянцева натяжна стеля після її встановлення.

Наші фахівці допоможуть Вам обрати дизайн, колір та форму стелі відповідно до Вашого інтер’єру. Також не забувайте про освітлення, воно дуже важливе при оформленні красивого дизайну приміщення.

Ми запропонуємо Вам різноманітну кількість кольорів та структури натяжного полотна. Натяжна стеля — це красиво, швидко, дешево і надійно!

Наші роботи

Нижче представлені фото натяжних стель від компанії MAMI. Монтаж цих натяжних стель здійснювався нашими спеціалістами у м. Харкові, в одному з новобудов. Фотографії зроблені з дозволу наших клієнтів.

Натяжные потолки фото IMG_7750_4

Глянцева натяжна стеля у спальні

Натяжные потолки фото IMG_7768_4

Глянцева натяжна стеля у в коридорі

Натяжные потолки фото IMG_7777_4

Матова натяжна стеля у ванній

У всіх приміщеннях були встановлені глянцеві натяжні стелі, крім ванної та зали. У ванній була встановлена матова біла натяжна стеля, яка не відображає світло. У коридорі клієнти віддали перевагу світлій стелі з темною декоративною вставкою, таким чином стеля відокремилась від стін роздільною лінією.

Натяжные потолки фото IMG_7791_4

Глянцева натяжна стеля у залі

Натяжные потолки фото IMG_7796_4

Матова натяжна стеля з підсвіткою

Натяжные потолки фото IMG_7803_4

Глянцева натяжна стеля на кухні

В залі ми встановили напівпрозору плівку зі світлодіодною стрічкою під нею (кольорове переключення відбувається за допомогою дистанційного пульта управління, можна вибрати будь-який колір підсвічування). На кухні — натяжна стеля відтінку слонової кістки в загальний колір з обоїв та плитки.

Натяжные потолки фото IMG_7809_4

Глянцева натяжна стеля у столовій

Інші фотографії натяжних стель

Нижче представлені фото натяжних стель в різних приміщеннях. Ви можете використовувати їх для натхнення або ж просто подивитися, як виглядають якісні роботи з монтажу глянцевих або матових натяжних стель.